Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 2. 2011

Nohejbal turnaj trojic 10.ročník, memoriál R. Téra 8.ročník

  Turnaj dne 19.2.2011 je již obsazen. Na požádání zašlu pozvánku v pdf. Rozlosování 13.2.2011 v 16h,  restaurace PLUTO v Polici nad Metují.

turnaj.jpg          Sponzoři turnaje:

MěÚ Police nad Metují, FrostFood a.s. Rokytnice v Orlických horách, OS VEBA, Hauk s.r.o. - Keramika, Kovovýroba, Bytové doplňky, Wikov MGI a.s. Hronov, Sport Hotárek, Vínečko J.Čálek, Bufítek Šnek , Savci, Vražedné pobřeží , Hostinec  Krčma, Kvíčerovská Pekárna, Jaromir Beran - Bohemian Crystal Bezděkov, Skrblík – Milan Schirlo, Ferona Hradec Králové, Bowling Bar Pluto, Rubena, Zelenina Suchomel,


 

 

 

 

 

Nohejbalový turnaj trojic opět něčím překvapil !

 Tak se nám rok s rokem sešel a jak už v únorových mrazivých dnech bývá tradicí, uskutečnil se ve školní tělocvičně ZŠ Police nad Metují nohejbalový turnaj trojic. Letošní již jubilejní 10. ročník byl odehrán 19. února. Je nutné zdůraznit, že turnaj byl zároveň vypsán i jako 8. ročník memoriálu Radima Téra.

Celému tomuto klání předcházelo losování jednotlivých týmů do dvou skupin po šesti a to týden předem v restauraci „Pluto“.  Toto losování s předstihem má několik nesporných  předností, účastníci, kteří tzv. zaspali, se začínají probouzet a ti kteří již vstali, začínají zdravě hecovat.

O krásný pohár, který opět turnaji vybrousil Jaromír Beran z Bezděkova, přijeli bojovat nejen tradiční účastníci a kamarádi Radima Téra, ale letos jsme dali promluvit do pořadí i novým týmům. Sportovní, jakož i organizační úroveň turnaje se každoročně zvyšuje a letos, jak se ukázalo později,  tomu nebylo jinak. Celá akce je nejen o sportování, ale hlavně o pohodě a to potvrdil i průběh letošního klání. Některé zápasy měly vskutku špičkovou úroveň. Jako zpestření letošním účastníkům turnaje jsme poprvé povolali na palubovku i roztleskávačky s logem firmy Hauk .  Za toto vystoupení osmi odvážným dívkám děkujeme.

Dvanáct týmů mohlo bojovat nejen o celkové vítězství, ale i o velmi kvalitní ceny. Potěšitelné je, že do Police přijeli nohejbalisté z celého širokého okolí, takže to nebyla akce jen těch polických. A to je jenom dobře! Na prvním místě se umístil tým HUČÁCI, na druhém pak Hauschke, a třetí skončil Čehůn, čtvrtý skončil tým Panteři, dále Gois, NCN, Petrovice,  a osmý skončili Savci .

Výzva pro příští ročník – kdo sesadí z trůnu Hučáky !!!

Ovšem nic by se nepodařilo bez kvalitních sponzorů. Letos turnaj podpořili MěÚ Police nad Metují, FrostFood a.s. Rokytnice v Orlických horách, OS VEBA, Hauk s.r.o. – Keramika- Kovovýroba- Bytové doplňky, Wikov MGI a.s. Hronov, Sport Hotárek, Vínečko J.Čálek, Bufítek Šnek , Savci, Vražedné pobřeží , Hostinec  Krčma, Kvíčerovská Pekárna, Jaromir Beran - Bohemian Crystal Bezděkov, Skrblík – Milan Schirlo, Ferona Hradec Králové, Bowling Bar Pluto, Rubena, Zelenina Suchomel a mnoho dalších, co přiložili ruku k dílu.

Během turnaje bylo zajištěno pro všechny občerstvení,  a to nejen pro hráče, ale i fandy.

Také se musím za pořádající Savce omluvit týmům, na které se pro velký zájem letos nedostalo. Je jen na nás zvážit, zda v příštím ročníku uspořádáme tento oblíbený turnaj na dva dny a tím dáme šanci dalším týmům, kteří chtějí ukořistit pohár pro vítěze. Mým spoluhráčům v týmu slibuji, že na další ročník nebudu trénovat tak vehementně jako letos, abych si nepřivodil zranění a mohl konečně pomoci dobít vysněný triumf.

Na závěr bych chtěl uctít památku našeho tragicky zesnulého kamaráda, spoluhráče a dlouholetého patriota Petra Nývlta  (Pitrase). Čest jeho památce, nezapomeneme! 

To by bylo z turnaje vše a již teď se za pořadatele těšíme na další ročník, který proběhne v měsíci únoru 2012.    

Za pořádající Savce Filip Jenka   foto a info na https://nohejbalpolice.estranky.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář